Duurzaam werkplezier

Visie en uitgangspunt

Couleur-Locale hanteert het uitgangspunt dat sturen op en met je eigen energie duurzaam presteren en werkplezier bevordert. En een evenwichtige hoeveelheid energie maakt groei en ontwikkeling mogelijk. Energieverspilling kost tijd, geld en kracht, resulteert in irritaties en is een aanslag op je (werk)plezier. Couleur-Locale handelt vanuit haar visie dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen werk, functioneren en leven. 

Meetbare energietoename

Maar wat is de gemeten energiewinst? En hoe kan je die ten volle benutten? De (zelf)reflectie, bewustwording en zelfregie die wij (laten) toepassen, zijn aantoonbaar dé succesfactoren om (team)energie positief mee te beïnvloeden.  

Praktisch en resultaatgericht

Wij werken met jou, jouw team of jouw organisatie aan het realiseren van de noodzakelijke energiebalans op die onderdelen uit je werk die je zelf aandraagt. Dit doen wij met enthousiasme en bezieling. Wij werken praktisch en resultaatgericht. De resultaten van ons werk moeten altijd meetbaar zijn.  Zes vaste waarden zijn in al ons handelen een begrip: kwaliteit, integriteit, creativiteit, respect, dynamiek en humor. Wij worden er graag op aangesproken.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved