Skip to main content

Blog & Nieuws

Expert in duurzame inzetbaarheid worden?

Bedrijfslicentie

Als wij de cijfers uit diverse actuele (najaar 2020) onderzoeken mogen geloven, put de Coronacrisis ons brein uit en zal 56% van de werkenden tussen nu en zes maanden uitvallen als ze geen ondersteuning krijgen. Het aantal burn-outs zal naar verwachting aanzienlijk toenemen. Een uitspraak van de voorzitter van het CNV naar aanleiding van een onderzoek onder haar leden was recent "Het lijkt wel of we met z'n allen aan het wadlopen zijn. Elke stap kost energie". Deze en vergelijkbare uitspraken vragen letterlijk om het sturen op energie. Wil je als organisatie zelfstandig, meetbaar en effectief sturen op de energie? Dat kan! Informeer eens naar onze bedrijfslicentie. Wij doen een 'super high-end' aanbod dat veel meer geld bespaard dan dat het kost!

Een gedegen driedaagse basisopleiding, intervisie, coaching & begeleiding on the job, intervisie op locatie, extra training, gebruik van alle door de jaren heen ontwikkelde tools & materialen, video-instructies, helpdesk, speciale software om de Spectrum Energiemeting® te verwerken, gebruik van het Prismamodel®, whitepapers en vers van de pers een digitale meting. Kortom, wij stellen alles in het werk om onze licentiehouders te ontwikkelen tot experts op het gebied van een duurzame toename van energie.

Deze licentie is bruikbaar voor bijvoorbeeld procesbegeleiding in teams, individuele coaching, conflictgesprekken, loopbaangesprekken, voortgangs- en functioneringsgesprekken, werving & selectie, exitgesprekken, verzuimgesprekken, deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling.

HR-medewerker of vitaliteitscoach?

Behalve een meetbare toename van de aanwezige (mentale) energie zijn ook vermindering van (beleefde) werkdruk, betere samenwerking en communicatie, ontwikkeling van talent, afname van stress op de werkvloer, voorkomen en aanpakken van ziekteverzuim zoals een burn-out en een toename van werkplezier merkbare resultaten.

Dus ben jij in je organisatie HR-manager of medewerker, vitaliteitscoach, blijffitconsulent, gezondheidsarchitect of chief happines-officer? Een gesprek met ons geeft al energie en proeven aan onze aanpak in onze workshop 'Hoera! Energie' is gratis!