Expert in duurzame inzetbaarheid worden?

Bedrijfslicentie

Met ingang van 1 januari 2020 starten wij daarom met de bedrijfslicentie. We doen zelfs een 'super high-end' aanbod!

Een gedegen driedaagse basisopleiding, intervisie, coaching & begeleiding on the job, intervisie op locatie, extra training, gebruik van alle door de jaren heen ontwikkelde tools & materialen, video-instructies, helpdesk, speciale software om de Spectrum Energiemeting® te verwerken, gebruik van het Prismamodel®, whitepapers en vers van de pers een digitale meting. Kortom, wij stellen alles in het werk om onze licentiehouders te ontwikkelen tot experts op het gebied van een duurzame toename van energie.

Deze licentie is bruikbaar voor bijvoorbeeld procesbegeleiding in teams, individuele coaching, conflictgesprekken, loopbaangesprekken, voortgangs- en functioneringsgesprekken, werving & selectie, exitgesprekken, verzuimgesprekken, deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling.

HR-medewerker of vitaliteitscoach?

Behalve een meetbare toename van de aanwezige (mentale) energie zijn ook vermindering van (beleefde) werkdruk, betere samenwerking en communicatie, ontwikkeling van talent, afname van stress op de werkvloer, voorkomen en aanpakken van ziekteverzuim zoals een burn-out en een toename van werkplezier merkbare resultaten.

Dus ben jij in je organisatie HR-manager of medewerker, vitaliteitscoach, blijffitconsulent, gezondheidsarchitect of chief happines-officer? Een gesprek met ons geeft al energie en proeven aan onze aanpak in onze workshop 'Hoera! Energie' is gratis!

 

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved