Meetbaar energie in beweging brengen

Coachen met energie? Bewuste keuze!

Wil jij als ZZP'er in jouw eigen markt en wellicht juist nú tijdens en na COVID19 bijdragen aan het vergroten van werkplezier en werkresultaat van individuen en teams? Wil je een meetbare toename van energie leveren? Je inzetten voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? Onderscheid je dan nu van andere coaches en kies voor onze ZZP-Licentie. Een concept, instrument en model die al veertien worden ingezet om energie van individuen, teams en organisaties te laten stromen.

Opleiding & ondersteuning

In de driedaagse opleiding leer je in alle toonaarden de Spectrum Energiemeting® uit te voeren, de meting in software te verwerken, de meetresultaten te lezen en het resultaatgesprek te doen. In de praktijk word je door ons begeleid en ondersteund met alle materialen die voorhanden zijn, adviezen en coaching on the job. Nieuw is dat ook de mogelijkheid om online te meten aan je gereedschap wordt toegevoegd. Innoveren, klankborden, helpdesk, ondersteuning bij je marketing & acquisitie en regelmatige intervisies, wij benutten alle mogelijkheden om jou de expert te maken die anderen leert de regie te voeren over de energie. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor de licentie. En natuurlijk draag je niets af van je omzet.

Gratis workshop

Kom eerst een proeven in onze gratis workshop. Daar ervaar je de kracht van dit unieke energieconcept. 

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved