Ingeborg van der Kerk

Zelfreflectie & bewustwording

Sinds 2007 geniet ik van het zelfstandig ondernemerschap waarin ik me richt op de groei en ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Ik focus me daarin op het gedrag dat zich afspeelt bij individuen en in teams. Als bewust-maker probeer ik de spiegel te zijn waardoor de ander inzichten krijgt en dingen over zichzelf leert ont-dekken. Ik geloof erin dat (zelf)reflectie de sleutel is naar duurzame (prettige) gedragsverandering. Zelfreflectie creëert bewustwording, de voorwaarde voor verandering. Vooral verandering waarbij die ander zelf de regie en verantwoordelijkheid pakt.

Voor team & individu

Ik word blij als mensen zich bewust worden van iets en dit inzicht ook inzetten om hun eigen mentale kracht, vitaliteit en bevlogenheid ten positieve te beïnvloeden. Ik geniet ervan als ik zie dat mensen opeens door een andere bril naar hetzelfde kijken, waardoor de nieuwe beeldvorming ineens allerlei nieuwe perspectieven geeft.

Te vaak ligt de focus bij verandertrajecten op de inhoud: reorganisaties, nieuwe processen, wijzigen van de organisatiestructuur e.d. Terwijl de oorzaak 9 van de 10 keer in gedrag gelegen is. Wij starten juist met het aanpakken van (organisatie)gedrag om het tij te keren. Onze prachtige SpectrumEnergiemeting® helpt hier erg bij door direct de pijn van een team/individu bloot te leggen en dit als vertrekpunt te hanteren naar verdere groei en ontwikkeling.

Bewustzijnscoach

Ik ben opgeleid tot Bewustzijnscoach. Ik geniet van de individuele coachsessies die ik inhoudelijk en procesmatig begeleid conform de principes van de bewustzijnsleer. In 2019 voltooide ik de opleiding Geestelijke Heelkunde.

Mijn persoonlijke kenmerken: ik ben authentiek, veerkrachtig, enthousiast, open, waardevrij en dynamisch.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved