Individuele coaching

Super in je vel!

Naast onze reguliere life-coaching beschikken wij ook over een exclusief individueel jaarprogramma waarin je ‘en route’ de betere versie van jezelf creëert. In alle toonaarden realiseer je de situatie van ‘Super in je vel’. Er ontstaat bewustwording en groei op vier niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

  • Fysiek: lichaam & vitaliteit
  • Mentaal: gedachten & veerkracht
  • Emotioneel: emoties & gevoelens
  • Spiritueel: dromen, zingeving & talenten

Bewustwording, energie & persoonlijk leiderschap

Ieder mens is anders. Ieder mens heeft iets anders nodig. Maar voor ieder mens is het noodzakelijk om de batterij op een plezierige en verantwoorde manier op te laden. Bewustwording op je energievreters en je energiegevers en hoe je die kan beïnvloeden is de duurzame groene draad in de virtuele reis die je onderneemt bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.

Gun jij jezelf dat je het beste uit jezelf haalt? Ga dan eens in gesprek met Ingeborg van der Kerk onder vermelding van 'Super in je vel!'

In ons volledige aanbod zorgen wij ervoor dat wij de COVID19 maatregelen kunnen respecteren.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved