Blog & Nieuws

Laat energie stromen!

Energie is een allesbepalend kenmerk van zowel de burn-out als van bevlogenheid. En energie van mensen is besmettelijk. Ik ruik kansen! Organisaties hunkeren naar het leveren van prestaties. 

Nieuwe opleiding ZZPlicentie

Meetbaar sturen op en met energie, uniek en broodnodig. Jij kan ook met ons concept gaan werken! In september en oktober gaan wij weer nieuwe licentiehouders opleiden.

Kopje onder of energiewinst?

In tegenstelling tot de teams die wij beschrijven in ons eerdere blog over krachtige teams, waren de meeste teams die wij begeleiden voor Corona al aan het watertrappelen.

Hou je team in z'n kracht!

"Ons team is een echt team!", "De verschillen in ons team versterken ons juist", "De samenwerking is top!", "Wij kunnen alles tegen elkaar zeggen". Herken je hierin jouw team? Kies dan actief om die energie te houden!

Digitale energiemeting geeft energie

Online regie over je energie

De plannen waren er al. Corona versnelde ze. De Spectrum Energiemeting® kan onze relaties blijven voorzien van de bewustwording die kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe energie.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar nĂ­et de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved