De zonnige kant van energie

In dit rijkelijk geïllustreerde praktijkboek staat ons unieke energieconcept centraal. 'Hoera! Energie, acht energiebronnen die gedrag en resultaat beïnvloeden', prikkelt je bewustwording ten aanzien van energie en de kansen die onze werkwijze biedt. Vanwege professionalisering van ons concept is het boek herschreven. Een boek over de mentale kracht om tot prestaties te komen.

Nieuwe kernwoorden en definities faciliteren de Spectrum Energiemeting® en het reflecteren. Energie maken wij tastbaar aan de hand van acht energiebronnen, 37 kernwoorden en een meetlat. Wil jij jezelf meten? Dat kan! De kracht van het beschreven Prismamodel® is dat jij bewust kiest voor jouw ontwikkeling.

Klanten delen hun ervaring

Ook de herziene druk beschikt over veel praktijksituaties en oefeningen om inzicht in je eigen energie te krijgen en je te leren sturen op jouw energiehuishouding. In die praktijksituaties zijn onze klanten aan het woord. Een managementteam van SNS Reaal, een hotelteam bij Novotel Suites Den Haag, drievoudig jeugdwereldkampioen zeilen Maxime Jonker en Ellen van de Vooren die haar langdurige burn-out bij de wortel aanpakte.

Hoera! Energie reserveren?

Dat kan! Via onderstaande gegevens zorgen wij dat het boek je zo snel mogelijk bereikt. Wij doen altijd ons uiterste best om te zorgen dat bestelde boeken binnen 24 tot 48 uur worden bezorgd.

Je kan hier het boek reserveren. Wij nemen na de reservering contact op. 

Geef het aantal te reserveren boeken op.

Ongeldige invoer
Vul s.v.p. je naam in.
Vul s.v.p. je adres in.
Vul s.v.p. je postocde en plaats in.
Vul s.v.p. je telefoonnummer in.
Vul s.v.p. je e-mail adres in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

* verplichte velden

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved