Skip to main content

Blog & Nieuws

De zonnige kant van energie

In dit rijkelijk geïllustreerde praktijkboek staat ons unieke energieconcept centraal. 'Hoera! Energie, acht energiebronnen die gedrag en resultaat beïnvloeden', prikkelt je bewustwording ten aanzien van energie en de kansen die onze werkwijze biedt. Vanwege professionalisering van ons concept is het boek herschreven. Een boek over de mentale kracht om tot prestaties te komen.

Nieuwe kernwoorden en definities faciliteren de Spectrum Energiemeting® en het reflecteren. Energie maken wij tastbaar aan de hand van acht energiebronnen, 37 kernwoorden en een meetlat. Wil jij jezelf meten? Dat kan! De kracht van het beschreven Prismamodel® is dat jij bewust kiest voor jouw ontwikkeling.

Klanten delen hun ervaring

Ook de herziene druk beschikt over veel praktijksituaties en oefeningen om inzicht in je eigen energie te krijgen en je te leren sturen op jouw energiehuishouding. In die praktijksituaties zijn onze klanten aan het woord. Een managementteam van SNS Reaal, een hotelteam bij Novotel Suites Den Haag, drievoudig jeugdwereldkampioen zeilen Maxime Jonker en Ellen van de Vooren die haar langdurige burn-out bij de wortel aanpakte.