Partners

Samenwerken als energiegever

Als energie eenmaal stroomt, kom je in die beweging professionals tegen die aanvullende kwaliteiten hebben, iets kunnen wat jij niet kan en misschien zelfs wel iets willen wat jij niet wilt. Dat is het moment om de deuren open te zetten, bij elkaar in de keuken te kijken. Om kansen aan te grijpen tot samenwerken of samen werken. Als die werkrelaties worden bekrachtigd met een paar duidelijke afspraken, kan je spreken van vormen van partnerschap.

Kansen

Couleur-Locale is altijd op zoek naar boeiende samenwerkingen. Het is steeds weer mooi om elkaars aanvullende kwaliteiten te benutten om (gezamenlijke) klanten van nog meer kwaliteit te kunnen voorzien. Vanuit die kwaliteit werken we zo nu en dan ook als onderaannemer. Ziet jouw bedrijf kansen om de eigen core business aan te vullen met de Spectrum Energiemeting®? Wij zetten graag de deur open en kijken uit naar een eerste gesprek!

 

Wij werken samen met

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved