Meetbare toename van energie in teams

Energy Fits!

Als het om een noodzakelijke impuls op gedrag of werkhouding gaat, willen beslissers in organisaties snel resultaat. Een heidag en iedereen weet wat ‘m te doen staat. Een training met een terugkomdag en het lek is boven. Maar impliciet is de wens veel meer dan een impuls. Die kortstondige prikkel zou volautomatisch moeten resulteren in een duurzame verandering. Onze mening is kort en duidelijk: vergeet het! Een tijdelijke opleving is haalbare kaart, maar heeft in veel gevallen een averechtse werking op de iets langere termijn. En de Coronacrisis vergezeld van alle maatregelen zoals thuiswerken, schreeuwt eens te meer om een duurzaam ingrijpen.

Teams met energie presteren beter

Wil je écht snel resultaat? Dan is het lef nodig om de stelling te onderschrijven ‘vertragen is versnellen’. In ons all-in jaarprogramma doen wij binnen 12 maanden wat er nodig is om een bevlogen team te realiseren, van teamcoaching tot individuele coaching, van talentontwikkeling tot leiderschapsontwikkeling. Het borgen van de bereikte resultaten inbegrepen. Energietoename is een zekerheid. En dat is belangrijk, want teams met energie presteren aantoonbaar beter.

Reflectie, bewustwording en zelfregie

Wij sluiten voor het merendeel van de tijd aan bij de reguliere werkzaamheden en werktijden. On the job leveren wij een meetbare toename van de teamenergie, onze unieke expertise en hét kenmerk van een bevlogen team. Het camerastandpunt verandert, teams en hun teamleden komen (als vanzelf) in beweging, eigen verantwoordelijkheid nemen is troef. De bedrijfsresultaten varen er wel bij als de vitaliteit groeit. Wij combineren kortetermijnresultaten en langetermijnresultaten, ofwel flow en collectieve energie. Zelfreflectie, reflectie, bewustwording en zelfregie worden onderweg net zo normaal als tandenpoetsen.

Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op.

In ons volledige aanbod zorgen wij er samen met de opdrachtgever voor dat wij de COVID19 maatregelen kunnen respecteren.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved