Gratis workshop

Spectrum Energiemeting® ervaren

Energie van mensen is meetbaar en beïnvloedbaar. Wij verstaan onder energie de mentale kracht om tot prestaties te komen, ofwel, wat er tussen je oren gebeurt, bepaalt wat er uit je handen komt. De meting is interactief, kleurrijk en treffend. Soms zelfs confronterend. De kern van deze gratis workshop is dat jij ervaart wat het is om je eigen energie te meten. 

'Morgen' naar energiewinst 

De meting genereert handvatten om jezelf concrete acties mee te geven die je 'de volgende dag' kunt uitvoeren. Ons ontwikkelmodel, het Prismamodel®, is daarbij ondersteunend. De meting is jouw reflectie en resulteert in bewustwording. De bewustwording zet aan tot doelgericht bewust handelen.

Voor wie?

De gratis workshop is onder andere geschikt voor HR-managers, coaches, organisatie-adviseurs, ZZP'ers die zich willen onderscheiden met een licentie, teamleiders, ondernemers en directeuren in de meest uiteenlopende branches. Mensen die op zoek zijn naar energie of die energie als tool willen gebruiken in hun werk. Of die graag eens verder willen praten hoe wij hun organisatie een kunnen bewegen naar een meetbare energietoename. Misschien wil jij wel een licentie als ZZP coach of is een bedrijfslicentie een uitkomst om in eigen huis de regie te voeren over de energie.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved