Online regie over je energie

Digitale energiemeting geeft energie

De plannen waren er al. Corona versnelde ze. De Spectrum Energiemeting® kan onze relaties blijven voorzien van de bewustwording die kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe energie.

Samen aan een tafel een zestal onderwerpen meten inclusief alle verbale en non verbale interactie kan nu worden benaderd met een digitaal tafelblad voorzien van een meetlat en 37 kernwoorden. Wij combineren de digitale meting bij voorkeur met een beeldverbinding. Een telefonisch contact is ook een mogelijkheid. De interactie is in hoge mate bepalend voor de kwaliteit van de meting.

Bewustwording en bewust kiezen

In essentie gaat het om het proces van bewustwording en focus op het onderwerp dat wordt gemeten. Jij legt jouw actuele beleving voor je neer op het beeldscherm. De meetresultasten kunnen een week later - we gunnen je een week extra bewustwording - telefonisch met je worden gedeeld. Je ontvangt vooraf een pdf bestand van de grafische weergave op ieder gemeten onderwerp. Jij kan daarna kiezen welke energiewinst je op welke manier gaat benutten en hoe je energieverlies gaat aanpakken. Coaching aan de hand van ons ontwikkelmodel, het Prismamodel®, kan daarna direct worden benut op de gewenste route. 

Download dit pdf bestand met nog concretere informatie over de online meting!

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved