Nieuwe opleiding ZZPlicentie

Meetbaar sturen op en met energie, uniek en broodnodig. Jij kan ook met ons concept gaan werken! In september en oktober gaan wij weer nieuwe licentiehouders opleiden.

De tweedaagse opleiding is met een dag uitgebreid. Je leert interactief energiete meten (fysiek en online), de meetresultaten te verwerken in de software en je leert die resultaten te lezen en de resultaatbespreking te voeren. En hoe coach je een individu of een heel team aan de hand van ons Prismamodel®? De driedaagse opleiding legt een mooie basis om mee aan de slag te gaan. 

Jij kan een bijdrage gaan leveren aan de duurzame vitaliteit in organisaties én je kan je resultaat aantonen. Een toename van energie draagt bij aan het prestatievermogen en voorkomt ziekteverzuim. Dus jouw inspanning levert je opdrachtgever substantieel meer op dan de kosten die hij maakt om jou in te huren. Bij jouw acquisitie en aanpak krijg je alle begeleiding die je nodig hebt, zowel individueel als in intervisie met andere licentiehouders. Onze know how is jouw know how! 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met een van ons op of kom op maandagavond 22 november naar onze gratis workshop en ervaar wat de Spectrum Energiemeting® doet...

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved