Wake-up calls

wake-up calls.energie

De tegenhanger van ons all-in jaarprogramma. Kortdurende clinics die op korte termijn een boost opleveren. Interactief, leuk en confronterend. Handig als de tijd dringt. 

Als in teams sprake is van ‘flow’ dan is er sprake van een impuls die een kortstondig effect heeft. Maar wel een effect dat naar meer smaakt. Een effect dat wakker schudt, een team even met de voeten in een emmer ijsblokjes zet, net voldoende om de kou niet te ervaren maar de prikkeling wel.

Van bewustwording naar actie

Onze clinics activeren het bewustzijn. Het tempo waarin de energieboost wordt verzorgd, zet aan tot actie. Acties die vrijwel direct uitvoerbaar zijn. Praktisch, concreet, doelgericht.
Wij managen graag de verwachtingen. Clinics van een paar uur tot maximaal een dag zijn dynamisch, leuk en geven direct energie. Verwacht van een op zich staande clinic geen duurzaam effect. Maar wil je met je team een energiedouche, daarna afdrogen en weer aan de slag? Wil je starten met een clinic en intern je team(s) zelf bewegen naar duurzame bevlogenheid? Of is een clinic bedoeld als een doelbewuste beloning voor een met het team behaald succes? Dan zal onze drive je bevallen!

Maak de Wake-up call gratis

Tip: twijfels over het all-in jaarprogramma Energy fits? Doen of niet doen? Je zou ook kunnen starten met een 'Wake-up call'. Als daarna wordt besloten om de ‘flow’ om te buigen naar ‘duurzame collectieve energie’ in een all-in jaarprogramma, krijg je met terugwerkende kracht de clinic cadeau! Download hier een overzicht van onze Wake-up calls.

Energie in ontwikkeling!

Energie = Inhoud + Gedrag

Organisaties hebben hun primaire focus op inhoud. Op werkprocessen, werkresultaten, protocollen, cijfers, omzet, winst. Dat lijkt volkomen logisch. Echter, al deze inhoud is afhankelijk van gedrag. Toch ligt daar níet de primaire focus. Zou de inhoud meer floreren als deze hand in hand zou gaan met de focus op gedrag.....?

Hazerswoude-Dorp

Couleur-Locale

Oude Gemeneweg 35
2391 BE Hazerswoude-Dorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bert Arons

Ingeborg van der Kerk

Privacy verklaring  |  All rights reserved