Van 'Blijffitconsulent' tot 'Vitaliteitsarchitect', het draait om Energie

Fysieke energie staat in steeds meer bedrijven hoog op de agenda. En terecht! Personeel is het meest kostbare kapitaal van iedere organisatie. Functies met de mooiste namen worden in het leven geroepen. Bewust bewegen, slapen en eten worden actief aangeboden en begeleid. Het sturen op mentale energie is nog wel een struggle. Maar organisaties zijn wel doordrongen van het belang van deze mentale component. Wat tussen je oren gebeurt, bepaalt immers wat er uit je handen komt.

Aankondiging 26e gratis workshop!

"Waarom is deze krachtige workshop gratis?", vroeg een deelnemer laatst na de workshop. "Precies daarom!", was ons antwoord. De workshop 'Hoera! Energie' resulteert vooral in bewustwording en inzichten bij de deelnemers. Bewustwording die aanzet tot bewuste keuzes om op een bepaalde manier te gaan handelen. Dat kan 'morgen' al. En precies díe opbrengst is de kracht van ons concept. Voor ons is de workshop een energiegever met een opbrengst die verder strekt dan een boeiende avond. Het leeuwendeel van onze omzet halen wij al 3,5 jaar direct of indirect uit deze bijeenkomsten. Kom jij 18 november? Download de flyer hier.

De regie over je energie. Gratis proeven!

Energie kan een organisatie maken en breken. En energie is besmettelijk. Maar hoe kan je daar nou slim gebruik van maken? Hoe is het met jouw energie? En met die van jouw team of bedrijf?  Binnen de focus 'het aanpakken en voorkomen van teamburn-outs' laten wij je ervaren hoe je de regisseur kan worden over jouw energie in deze 25e workshop. Een aanpak over de échte harde kant van het bedrijf: mensen en hun gedrag. Meetbaar. Beïnvloedbaar. Bewustwording staat centraal. Jij gaat zo concreet aan de slag dat je morgen je winst kan doen met de opbrengst! Hier vind je meer informatie. 

twitter facebook