twitter
facebook
linkedin

Mentale kracht, topprestaties, fun!                 

Energie, de mentale kracht om tot prestaties te komen

Om goed te presteren in de sport is het noodzakelijk dat je fysiek, emotioneel en mentaal in balans bent. Als je sportprestaties of sportplezier onvoldoende zijn, is het goed om te onderzoeken waar de kern van dit tekort zit. Vaak wordt 'de tegenstander', 'de scheidsrechter', 'de coach' of 'het materiaal' als 'de schuldige' aangewezen. Soms klopt dit. Onze Spectrum Energiemeting® wijst uit dat de oorsprong van de afname van prestatie en/of plezier meestal ergens anders in is gelegen.

Wij benaderen de (top)sporter niet alleen vanuit de sport. We meten energie van de sporter op onderwerpen zoals 'de training', 'de wedstrijd', 'gezinssituatie', 'vrijetijdsbesteding', 'geld', 'de coach', 'internationale toernooien', 'reizen', 'schakelen', 'faalangst', 'mijn lichaam', 'voeding'.

Aan de hand van de gedetailleerde meetresultaten en de bewustwording die daarbij ontstaat, begeleiden wij de sporter of het sportteam door middel van energiecoaching en bewustzijnscoaching. Ook de trainers en coaches kunnen voor deze aanpak bij ons terecht! De eerste resultaten tekenen zich vaak al binnen enkele gesprekken af. Wij werken hierin samen met onze licentiehouder Wietske de Ruiter, ex hockeyinternational, wereldkampioen, Europees kampioen en winnares van een bronzen medaille op de Olympische Spelen

Toename van energiewinst geeft ruimte voor betere prestaties en meer sportplezier. Wat ons betreft geldt Sport = Energie!