twitter
facebook

Creëer de betere versie van jezelf 

Super in je vel!

Naast onze reguliere life-coaching beschikken wij nu ook over een exclusief individueel jaarprogramma waarin je ‘en route’ de betere versie van jezelf creëert. In alle toonaarden realiseer je de situatie van ‘Super in je vel’. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ofwel, de combinatie van een gezonde leefstijl, het optimaal benutten van het lerend vermogen, het omgaan met emoties en in staat zijn om te dromen en je passies te benutten.

Ieder mens is anders. Ieder mens heeft iets anders nodig. Maar voor ieder mens is het noodzakelijk om de batterij op een plezierige en verantwoorde manier op te laden. Bewustwording op je energievreters en je energiegevers en hoe je die kan beïnvloeden is de duurzame groene draad in de virtuele reis die je onderneemt bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.

Gun jij jezelf het beste uit jezelf? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Ingeborg van der Kerk voor een vrijblijvende intake.