twitter
facebook
linkedin

Energie, de meest basale stap naar gezondheid. 

'Super in je vel!' Ook in 2016 

Gezondheid is veelomvattend. Een reden voor ons om ons te richten op verschillende situaties. Een paar voorbeelden:

  • (Hoog sensitieve) kinderen van 9-12 jaar die geblokkeerd zijn in hun ontwikkeling, onvoldoende 'sprankelen'
  • Jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar die te maken hebben met een eetstoornis of die niet lekker in hun vel zitten
  • Werknemers die door (regelmatig) ziekteverzuim worden belemmerd in hun werk
  • Particulieren die uitgeput zijn, moeilijk keuzes kunnen maken, vastlopen in hun ontwikkeling, niet lekker in hun vel zitten
  • Ongewenst kinderloze vrouwen die hun leven weer op de rails willen zetten 

Belangrijk is dat je gezond bent. Nog belangrijker is dat je gezond blijft. Onze aanpak om dat te bereiken richt zich op de energie van het individu. Want wat is nou de oorzaak van je eetstoornis, burn-out, oververmoeidheid, gevoel van onbehagen of geringe weerstand?

Door je energie op meerdere leefgebieden gedetaileerd te meten en het resultaat visueel te maken ontstaat bewustwording van oorzaken. Wij onderzoeken op de leefgebieden 'voeding', 'beweging', 'opleiding en werk', 'gezinssituatie', 'vrijetijdsbesteding' en 'geld' wat de oorsprong van je energiewinst en energieverlies is. Op ieder leefgebied kunnen we een verdiepingsmeting uitvoeren ('mijn vader', mijn leidinggevende', 'mijn schulden',....). 

Na deze meting kunnen wij adviseren wat een effectieve aanpak zou kunnen zijn en een deel van die aanpak kunnen wij zelf uitvoeren. Voor specialismen maken wij gebruik van een betrouwbaar en kwalitatief sterk netwerk.