twitter
facebook

Bert Arons

Als oprichter van Couleur-Locale (2005) heb ik mijn sporen verdiend in verschillende segmenten van het welzijnswerk, het bedrijfsleven en het onderwijs in een diversiteit aan operationele en leidinggevende functies. Werkend in het onderwijs zag ik allerlei kansen, een waarneming vergelijkbaar aan mijn ervaringen in de welzijnssector. Kansen om een bijdrage te leveren aan het vergroten van het werkplezier van teams en individuele professionals. Kansen om verbetering, vernieuwing en ontwikkeling in deze takken van sport te helpen realiseren.

Naast deze commerciële mogelijkheden, dragen de kansen bij aan mijn eigen behoeften: kunnen genieten van mijn werk en het ontplooien van mijn creatieve mogelijkheden. Na ruim elf jaar Couleur-Locale zie ik steeds meer kansen en geniet ik dagelijks van de ontwikkeling die bedrijven, teams en individuen doormaken en de feedback die wij als bedrijf van hen mogen ontvangen.

Op 12 december 2016 publiceerde ik de herziene druk van mijn eerste boek. Een mooie professionaliseringsslag en een blijk van openlijke waardering als je klanten je ambassadeurs willen zijn in je boek. 

Kenmerkend voor mij zijn mijn tomeloze energie, enthousiasme en mijn veerkracht. Ik ben een strateeg en visionair, creatief en procesbeschouwend. Vaardigheden die ik ook inzet voor mijn andere bedrijf, Visie & Blik (www.visieenblik.nl).