twitter
facebook

Medewerker Rabobank:

"Ik wil nog even kwijt dat de energiemeting die jij bij mij hebt gedaan, mijn leven heeft veranderd. Het resultaat en de confrontatie met mezelf heeft mij zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik het grootste obstakel in mijn leven heb durven aanpakken. Ik sta nu vol energie in mijn kracht. Een fantastische resultaat zo aan het einde van het jaar. Onwijs bedankt daarvoor."

Frans van der Gullik, OI Advies & Begeleiding:

"Ik heb de impact van Bert mogen ervaren. Als interimmanager werkte ik in een organisatie waarbij er vooral sprake was van individuele belangen, niet van gemeenschappelijke belangen, de echte teamgeest was onvoldoende aanwezig. Bert moest van deze groep individualisten een team maken. Zijn werkwijze was subtiel: vooral kijken en luisteren. Vanuit het luisteren open vragen stellen en dilemma's aankaarten. Ik kon genieten van hetgeen ik waarnam: de grootste individualisten werden teamspelers, ze gingen vanuit een gemeenschappelijk belang denken en handelen. Ze hadden meer interesse in het functioneren van medecollega's, begonnen initiatieven te nemen om de organisatie op een hoger plan te krijgen en het meest belangrijke: ze namen verantwoordelijkheid voor het functioneren van dat team. Juist door het stellen van de open (waardevrije) vragen, het zichtbaar maken van dilemma's en het spiegelen van het individuele en het groepsfunctioneren wist Bert een ieder in zijn / haar waarde te laten. Als ik in de situatie kom dat ik ondersteuning voor een team nodig heb, weet ik waar ik moet zijn."

Marleen Wittens, rekenaar Individueel Pensioen bij Nationale Nederlanden

"Ik ben met Ingeborg aan de slag gegaan om meer zelfvertrouwen te krijgen, me beter te kunnen profileren en persoonlijke gebeurtenissen te kunnen verwerken. Door de juiste inzichten te krijgen en me bewust te laten worden van mijn eigen gedrag heb ik geleerd om andere keuzes te maken en voel ik me een stuk beter, zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Door te onderzoeken wat me energie geeft en kost werd mij echt duidelijk waar de knelpunten zaten en liet mij door te reflecteren echt goed zien hoe mijn zelfvertrouwen kon groeien. Tijdens een regressie heb ik ook echt weer verbinding met mezelf gevonden. Ik kan weer bij mijn gevoel komen. Kan Ingeborg als persoonlijke coach echt aanraden!"

Erica Rijnsburger, Elenchis, grondlegger van Bewustzijnscoaching en oprichter Academie voor Bewustzijnsleer en Non-Dualiteit:

Werken met Bert is een verademing. Het begint met de stralende glimlach waarmee hij werkelijk alles en iedereen tegemoet treedt. Daar wordt je vanzelf al blij van. Daarnaast kan Bert als geen ander duidelijkheid geven over waar jij of je team staat en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond. Als je dit weet te waarderen is samenwerken een enorme openbaring en merk je hoe we als mens van eerlijkheid en duidelijkheid houden

Evelien Kroese, Evelien Kroese Advies:

"Couleur-Locale heeft een verfrissende, effectieve en praktische aanpak ontwikkeld om de energieuitwisseling in teams en organisaties bespreekbaar en hanteerbaar te maken. Met hun energiemeting raken zij aan dat wat teams en organisaties remt maar wat nooit besproken wordt, zoals onderlinge antipathie, diskrediet voor de leider, slechte interne communicatie, etc. Anoniem draagt iedereen bij, het geheel samengevat toont direct waar de disbalans in zit. Veilig en verhelderend. Zeer aanbevolen!"

Purdey van Wissen, Partner bij Wise Consult:

Bert zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dit gecombineerd met zijn methode om energie te meten en ermee aan de slag te gaan, is een perfecte combinatie om het werkplezier en het werkresultaat van teams te verhogen. De titel van zijn boek 'Hoera! Energie' is de spijker op zijn kop.

Met haar positieve energie, ervaring en charme zorgt Ingeborg voor een prettige en veilige omgeving om in te leren en je te ontwikkelen. In haar rol als trainer gaat zij uit van het talent dat mensen bezitten. Dat is prettig en verfrissend.

Raymond de Jong, teammanager meldkamers Rijksmuseum / van Goghmuseum:

"De cultuurverschillen tussen de teams van de meldkamers van de twee bij elkaar gelegen musea waren groot. Dat bleek toen deze fuseerden en aan een nieuwe organisatiecultuur gewerkt moest worden. Ingeborg heeft dit proces begeleidt en in een cruciale fase op dit vlak het verschil gemaakt. Door ruimte te geven aan de heersende emoties en deze vervolgens terug te buigen naar de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers, stapten zij over hun eigen schaduw heen, wierpen het slachtofferschap van zich af en werden betrokken medewerkers die sterker in hun schoenen stonden. Ingeborg deed dit op charmante wijze: zacht waar het kon en stevig waar het moest"

Vera Arents, afdelingsleider ASVO school, Amsterdam:

"Het bezinnen op het proces leidt tot verrassende inzichten, creëert draagvlak en maakt dat elk teamlid gehoord wordt.........Nu zijn we een hardwerkend, professioneel, enthousiast en betrokken team dat vanuit een gezamenlijk gevoelde verantwoordelijkheid op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om het werken op onze school prettiger, efficiënter en uitdagender te maken" 

Mariska Scalongne, leidster Montessorischool Wassenaar:

"Ik vind dat ik gegroeid ben in mijn zelfvertrouwen. Ik durf me dankzij dit begeleidingstraject beter te uiten tijdens een bijeenkomst en ik voel mij daar prettig bij"

Carola van der Valk, ZZP'er bij Studio Maud:

“Ergens vastgelopen in een veelheid van opleidingen, talenten, mogelijkheden en kansen is Bert er goed in geslaagd mij te ontwarren. Hij wist de kern krachtig boven water te halen en een helder beeld te creëren waar nu precies mijn talenten en passievolle energie verstopt zit. Juist díe energie, die het gevoel geeft met alles wat je op dit levenspad onderneemt eindeloos door te kunnen gaan. Te kunnen groeien, ontwikkelen en bovenal met plezier en passie in je werk de verbinding met je 'zijn' te voelen! Fantastisch!”

Olgica Borges, Intern accountmanager, Nationale Nederlanden:

"Ingeborg is echt iemand waar mensen energie van krijgen en een goed gevoel over zichzelf aan overhouden" 

John van der Woning, directeur Willemsparkschool in Amsterdam:

"De begeleiding door Couleur-Locale heeft een situatie gecreëerd waarbij teamleden een open sfeer creëren, meer samenhang is ontstaan en de durf is gegroeid om elkaar aan te spreken op het functioneren"

Natasha Rombouts, Interfocusgroep:

Ingeborg is als trainer en coach heel goed in staat om mensen op een pakkende manier te stimuleren en in beweging te krijgen om zodoende zichtbaar ander gedrag te vertonen. Dit komt ondermeer door haar sprankeling, enthousiasme en vakinhoudelijkheid. Als je het beste uit je medewerker wilt halen is Ingeborg DE aangewezen persoon om dit te realiseren”

Teamleden in een diversiteit aan teams en individuele professionals:

"Open communicatie staat nu met stip vooraan"

"Teamleden durven nu te zeggen wat ze denken en ik doe daar zelf actief in mee"

"Ik ben tijdens het begeleidingstraject erg gegroeid. Van een leerkracht op de achtergrond naar een teamspeler die durft te zeggen waar het op staat"

"Couleur-Locale heeft van ons team weer één geheel weten te maken. Bedankt!!!"

"Een compliment: ik heb een paar collega's tot mijn verbazing zien veranderen"