twitter
facebook
linkedin

Duurzaam presteren betekent in onze werkwijze het in staat zijn om een zo hoog mogelijke performance te realiseren doordat je jezelf kan zijn, doordat je je bevindt in een prikkelende leeromgeving en in een omgeving waarin je relationele verbindingen als prettig ervaart. Het voeren van de regie over je eigen energie is daarbij een krachtig middel. Dus...

Wil je (beleefde) werkdruk laten afnemen? Ziekteverzuim voorkomen? Talent uitdagen, motiveren? Veiligheid en vertrouwen creëren en stimuleren dat iedereen de eigen verantwoordelijkheid neemt? Met minder energie meer werk verzetten? Ons energieconcept zorgt dat je een effectieve slag slaat door werkplezier en werkresultaat aantoonbaar te verhogen.

Maar energie, is dat niet zweverig? Niets daarvan! Energie van mensen is meetbaar en beïnvloedbaar!

Energie, vitaliteit, kracht. Een uitgebalanceerde hoeveelheid energie creëert kansen. Kansen om als mens optimale resultaten te behalen. Om als organisatie het krachtenveld van energiebronnen zo te beïnvloeden dat de organisatie groeit, zich ontwikkelt. Om als individu oude patronen inzichtelijk te maken en blokkades aan te pakken. De dynamiek van energie vraagt om een unieke gebruiksaanwijzing die zich siert in eenvoud.

Dagelijks adviseren en begeleiden wij organisaties, teams en individuen (werk en privé gerelateerd, kinderen en volwassenen). Dat doen wij aan de hand van een interactief, kleurrijk en speels instrument dat energie meet en een model dat ondersteunt bij het omzetten van energieverlies in energiewinst. 

Couleur-Locale biedt Energie in ontwikkeling...