twitter
facebook
linkedin

In staat zijn om aan klanten inzichtelijk te maken wat de gemeten energieresultaten en de oorzaken daarvan zijn, werd de kortste weg naar succes. Op die route kwamen twee wegen samen:

  • Couleur-Locale wilde haar concept professionaliseren en breder afzetten én dit bereiken zonder personeel in dienst te nemen
  • ZZP'ers die op zoek waren naar een meetbaar handvat om dat in hun eigen markt en onder hun eigen verantwoordelijkheid af te zetten, vonden die kans in de licentie Spectrum Energie® 

Verspreidt over de regio Amsterdam, Alkmaar, Almere, Bloemendaal, Voorhout, Rotterdam, Oosterhout, Terheijde, Odijk, Den Haag, Middelburg en Utrecht is vruchtbare grond ontstaan om de professionalisering te realiseren. De basale aanpak vanuit menselijke energie wordt inmiddels gebruikt in het onderwijs, loopbaanbegeleiding, arbodienstverlening, gezondheidszorg, (top)sport, werknemers en gezinnen met financiële problemen en/of schulden, hospitality, mediation, sales, innovatie en leiderschap.

En dat is slechts een greep uit de mogelijkheden. Vanuit de stevige basis die energie creëert is 'the sky, the limit'. Lijkt ons concept jou interessant? Maak vrijblijvend een afspraak om te ervaren wat het werken met energie kan betekenen.

Volg voor het laatste nieuws ook onze pagina 'Actueel'

Wij willen doorgroeien naar 50 licenties....