Blog: Hulde aan de krokus

Zonder dat ie het weet, is de krokus al jaren mijn held. Zo snel als die kleurrijke kopjes ontluiken, gaat mijn hart voelbaar open. De vitaliteit hangt in de lucht. Aftellen. Licht is onderweg. Nog even en het is voorjaar, mijn favo!

Zonlicht is een pepmiddel voor stemming, energie en vitaliteit.

Bezoek jij ons Energielab?

Maandag 29 januari verliet een groep enthousiaste deelnemers onze gratis proeverij. Potentiële licentiehouders waarvan er één bij vertrek al zei "wij gaan zeker verder praten!" Maar ook managers van teams die direct zagen hoe in hun team of organisatie winst te behalen zou zijn. Energie wordt meer en meer erkent als een zeer adequaat instrument om op en mee te sturen, uitval te voorkomen en duurzaam bevlogen teams te realiseren. Op 19 maart ben jij welkom op onze volgende proeverij! Download nu de flyer en meld je aan!!

Blog: dit sprookje gebeurde echt....

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

Blog: Team burn-out, sluipmoordenaar

Sorry. Heftige kop. Maar ja, je kan maar wakker zijn. De individuele burn-out is inmiddels een alledaags besproken onderwerp. Typ burn-out maar eens in op Google en je kan dagenlang blijven lezen. Nog vrijwel onbesproken is de toenemende bedreiging van de teamburn-out. Een bedreiging die stapje voor stapje bijna onmerkbaar binnensluipt. Maar kan je dit ook voor zijn?

twitter facebook