Hard of zacht. Eitje?

Neem deze titel vooral met een korreltje zout. Een eitje is het zeker niet. Want hard is zacht, zacht is hard en om zacht ‘op te lossen’ wordt in de regel de valkuil van zacht geopperd als het ei van Columbus: hard aanpakken! Bent u er nog?

Dit smaakt naar meer! Gratis clinic

Op maandag 19 maart hadden wij 16 deelnemers in onze gratis clinic. Hoe je je eigen energie kan meten en hoe meetbaar je organisaties en individuen kan laten sturen op hun eigen energie werd eens te meer duidelijk. Het is een echte energiegever als zo'n avond resulteert in een groep zeer enhousiaste mensen. Wil jij bij de volgende clinic zijn? Lees er meer over in deze flyer en meld je aan!

Blog: Hulde aan de krokus

Zonder dat ie het weet, is de krokus al jaren mijn held. Zo snel als die kleurrijke kopjes ontluiken, gaat mijn hart voelbaar open. De vitaliteit hangt in de lucht. Aftellen. Licht is onderweg. Nog even en het is voorjaar, mijn favo!

Zonlicht is een pepmiddel voor stemming, energie en vitaliteit.

Blog: Team burn-out, sluipmoordenaar

Sorry. Heftige kop. Maar ja, je kan maar wakker zijn. De individuele burn-out is inmiddels een alledaags besproken onderwerp. Typ burn-out maar eens in op Google en je kan dagenlang blijven lezen. Nog vrijwel onbesproken is de toenemende bedreiging van de teamburn-out. Een bedreiging die stapje voor stapje bijna onmerkbaar binnensluipt. Maar kan je dit ook voor zijn?

twitter facebook