Clinic 'Hoera! Energie' nummer 20

Al 19 maal georganiseerd. Al 19 maal doorgegaan! Onze gratis clinic is meer dan een proeftuin. Energie wordt driedimensionaal. Jouw eigen energie is meetbaar en bestuurbaar. Een clinic die voor ons de ideale manier blijkt van acquisitie. En toch zal je ervaren dat er niet of nauwelijks sprake is van een commerciële opzet. Sterker nog, de winst uit de clinic kan je morgen inzetten!! Op maandag 17 september ben je welkom. Download hier de uitnodiging.

Blog: Hoera! Bevlogen

Van 4-8 juni, deze week dus, is het de week van de bevlogenheid. Bevlogen medewerkers gaan op in hun werk, zijn betrokken en ze bruisen van de energie. Medewerkers met een lach op hun gezicht, die werken met passie en voldoening uit hun werk halen.

Blog: Hard of zacht. Eitje?

Neem deze titel vooral met een korreltje zout. Een eitje is het zeker niet. Want hard is zacht, zacht is hard en om zacht ‘op te lossen’ wordt in de regel de valkuil van zacht geopperd als het ei van Columbus: hard aanpakken! Bent u er nog?

Blog: Team burn-out, sluipmoordenaar

Sorry. Heftige kop. Maar ja, je kan maar wakker zijn. De individuele burn-out is inmiddels een alledaags besproken onderwerp. Typ burn-out maar eens in op Google en je kan dagenlang blijven lezen. Nog vrijwel onbesproken is de toenemende bedreiging van de teamburn-out. Een bedreiging die stapje voor stapje bijna onmerkbaar binnensluipt. Maar kan je dit ook voor zijn?

twitter facebook